När du bor hos oss

Ankomst och Avresa
Incheckning sker från kl. 15.00 för stugor och från kl. 13.00 för campingtomter.

Utcheckning sker kl. 11.00 för alla boendeformer. Om du checkar ut för sent så debiteras du för ytterligare ett dygn.

Servicehus
Våra servicehus är öppna dygnet runt med undantag för kök/disk som stänger kl 23.00. På kartan ser du vad som finns vid de olika husen.

Duschkort
Vid incheckning får ni ett duschkort som ni laddar med valfritt belopp, och som ni använder som betalning för duschar. Detta är personligt och kopplat till er bokning. Kortet är giltigt under perioden ni är incheckade på campingen och skall lämnas tillbaka vid utcheckning.

Sophantering
Hos oss kan ni slänga hushållssopor, wellpapp, plast, aluminium, batteri och glödlampor. Vänligen tänk på miljön och de som arbetar med att hantera soporna, så sortera rätt! Grovsopor får absolut inte slängas i eller runt våra sopstationer.  Kontakta receptionen för mer info.

Kompost
Anläggningen har separat kompost för campingens gäster där större grenar separeras från övrig kompost. Redskap såsom gräsklippare, krattor, spadar och skottkärror finns att låna kostnadsfritt och finns på baksidan av receptionen.

Bokning av tvättstuga
Tvättstugan kan bokas under hela säsongen. För 40 kr hyr du en tvättmaskin och en torktumlare i 2 timmar. Bokningen görs i receptionen och tvättstugan finns på baksidan av receptionsbyggnaden.

Säkerhet och regler för brand och el

För att förhindra en snabb spridning vid ev. brand, ska ett säkerhetsavstånd på 4 meter hållas mellan campingenheterna. Passager får inte blockeras då dessa är till för utryckningsfordon. För framkomlighetens skull är det endast tillåtet att ha en bil/campingplats inne på området. Alla vagnar och husvagnar backas in på platsen. Alla vagnar ska placeras med draget utåt mot vägen. På hörntomter skall draget peka i samma riktning som övriga vagnar på din gata.

Campingen ansvarar för att elstolpen fungerar. Att få elen till vagnen är gästens ansvar. Det är alltid gästens ansvar att elektrisk utrustning är i säkert skick, utrustning är CE-märkt och att alla kablar är hela. För att få utnyttja eluttagen hos oss så måste du ha godkänd utrustning, vilket innebär bland annat att kabel mellan stolpe och husvagn ska ha en kabelarea på minst 2,5 mm2.

Vid brand agera så här:
Rädda – Larma – Släck Brandredskap finns utmärkta på kartan.