Välkommen till en ny säsong hos oss!

Snart är det dags att åter slå upp portarna för en härlig säsong hos oss. Efter en lång vinter med kyla som dröjde sig kvar ända in i mars finns det få saker vi ser så mycket fram emot som vårsol och campinggäster!

Som vanligt vill vi göra er uppmärksamma på att noga läsa igenom våra bokningsvillkor! I villkoren finner ni viktig information att ta hänsyn till gällande uppställning, vindskydd, golv och bilar på området. Även vad som gäller inför att anläggningarna stänger. På grund av bygglovskrav kommer vi i år vara särskilt noggranna med att staket/vindskydd plockas ner enligt avtalat efter säsongen. Så tänk på detta när ni sätter upp dem inför säsongen 2023.. Ni kommer få en ny påminnelse inför stängningen, framförallt på Läjet.

Det är även fortsatt viktigt att ni parkerar era ekipage på rätt sätt vid uppställning för att inte behöva justera detta i efterhand. Det gäller som vanligt fyra meter mellan varje campingenhet med tält. Detta för att öka säkerheten vid eventuell olycka eller brand. Känner ni er osäkra på hur just ert ekipage skall placeras på er plats, fråga hellre våra vaktmästare en gång extra eller kontakta oss via mail.

Elpriset har som ni alla säkerligen märkt av varit svajigt de senaste åren men vi är glada att kunna meddela att vi har kunnat sänka kostnaden för säsongsgäster till 3,85 kwh inför säsongen. För allas välmående skulle vi även vilja uppmuntra er att läsa på om just er campingenhet för att ta reda på hur ni kan dra ner på förbrukningen så mycket som möjligt. När ni ställt upp er på er plats uppmanar vi er att kolla era el-mätare. Skriv gärna upp mätartalet kontinuerligt under säsongen om ni vill hålla extra koll på er elförbrukning. Tänk på att även väldigt låg värme i vagnen under försäsongen drar en del kWh.

Inför varje säsong investerar vi till nytta både för vår personal och er gäster, i system/funktioner som underlättar arbetsmiljön men också investeringar som är till glädje för er gäster. Vi vill inför öppning därför presentera några glada nyheter! Vi har inför 2023 upphandlat ett nytt städbolag till samtliga anläggningar. Vi är övertygade om att de kommer göra ett fantastiskt jobb för att hålla våra gemensamma faciliteter i toppskick! Här är deras ord direkt till er gäster:

Hej alla kära campinggäster,
Vi på Välkommen hem är glada att meddela att vi nu kommer att ta över städningen på Läjet, Hansagård och Ugglarp. Vårt mål är att göra er vistelse så bekväm och avkopplande som möjligt genom att hålla området rent och fräscht. Vi kommer att ta hand om allt från stugor till alla de gemensamma utrymmena såsom duschar, toaletter och kök. Vi kommer också att se till att sopor töms regelbundet och att det alltid finns tillräckligt med toalettpapper. Vi hoppas att ni kommer att uppskatta våra tjänster och att det kommer att bidra till att göra er vistelse på campingen ännu mer minnesvärd. Tveka inte att komma fram och säga hej, de är vi som kommer springa runt med “Välkommen Hem” på bröstet.
Tack för att ni väljer Läjet, Hansagård och Ugglarp!

Vänliga hälsningar,
Pierre och teamet på Välkommen Hem

Vi har en ny arrendator på La Terazza på Läjet Camping & Resort. Det är samma arrendator som under flera år drivit våra andra två restauranger med gott resultat. Han kommer servera fantastiska pizzor och enklare ala carte. Såklart även underhållning och fulla rättigheter. Eftersom köket på La Terazza just nu genomgår en renovering av köket, kommer de dock inte kunna ha öppet under öppningshelgen.

Under vintern har vi även renoverat många av våra stugor på Ugglarp Camping samt vandrarhemmet på Hansagård. Har ni vänner och bekanta på besök är de varmt välkomna att hyra några av dessa. Vi vill även tipsa om Hansagård Vandrarhem som är en perfekt festlokal för er som önskar fira något under säsongen. På Läjet har vi äntligen fått installerat en ny fin hoppkudde till alla barns glädje. Denna är ju campingbarnens solklara favorit under sommaren. Även Ugglarp har fått en uppdatering av lekplatser då en ny båt för de lite yngre barnen har installerats.

ÖPPETTIDER VECKA 17

Ugglarp Camping:
Mån-Tors 9-11
Fre 15-19 (stängt 12-13)
Lör 9-18
Sön 9-12

Hansagård Camping & Resort:
Mån-Tors 13-15
Fre 15-19
Lör 8-18 (stängt 12-13)
Sön 8-12

Läjet Camping & Resort:
Mån-Tors 13-15
Fre 15-19
Lör 8-18 (stängt 12-13)
Sön 8-12

Där vi har bommar kommer dessa vara öppna mellan 06-21. Det betyder att ni i lugn och ro kan ställa upp er på er plats och sedan checka in när receptionen är öppen. På Hansagård och Ugglarp kommer elskåpen vara öppna när ni anländer.

Vi har telefontid vecka måndag till torsdag 09-12 och resterande dagar samma tider som receptionerna håller öppet. För akuta frågor som inte kan vänta till nästkommande dag går det att nå oss via jourtelefon.

Restaurangerna på Hansagård och Ugglarp kommer att öppna 28/4. För er som blir fikasugna kommer vi bjuda på kaffe och fika i receptionen så långt lagret räcker under öppningsveckan i samtliga receptioner. Passa på att fylla på med energi mellan snickrandet och förtältsresningen.

Med detta sagt önskar vi er en fantastisk härligt, solig säsong!

Välkomna tillbaka till underbara bästkusten och Läjet, Hansagård & Ugglarp Camping!
MVH Personalen!