Att göra

SUP, Fatbike & Kitekurs  - Passa på att prova!

Hos Villa Surf Garden finns det mängder med roliga aktiviteter att utöva. Kite kurs på kanske nordens beste kitespot, SUP-äventyr i Sverige Amazonas, Suseån eller fatbike längs med stränderna och i skogarna.

SUP – Stand up paddle board är en perfekt aktivitet för familjen eller kompisgängen!

Är du sugen på att göra en riktigt rolig aktivitet i Falkenberg? Då borde du verkligen prova på att paddla SUP i Suseån. SUP står för “Stand up paddle board” och är en aktivitet där du står på en stor surfbräda med båda fötterna och med hjälp av en padel paddlar dig fram på vattnet. Paddla SUP kan du göra i princip överallt där det finns vatten, i havet, sjöar, åar och andra vattendrag. Men om du vill paddla SUP i Falkenberg då är vår absoluta rekommendation att boka in ett SUP-äventyr i Suseån. Ett SUP-äventyr passar verkligen alla. Det bästa är att du behöver inga som helst förkunskaper för SUP, du behöver inte vara stark, flexibel eller på annat sätt specifikt tränad, alla kan paddla SUP och vi kan lova att du kommer tycka att det är kul!

Även om SUP-äventyr i Suseån är vår rekommendation så går det givetvis att paddla var som helst i Falkenberg, vi kan skräddarsy dagen så det passar dig och dina preferenser.

FATBIKE - en kul aktivitet som passar de allra flesta!

Fatbike är en cykel som har lite större terränghjul vilket gör att det i stort sett går att ta sig fram var som helst. Du kan cykla fatbike längs med stränderna och i skogarna omkring Falkenberg och Ugglarp, det är verkligen inget som sätter stopp för din framfart med denna cykeln. Som familjeaktivitet kan det vara väldigt passande att hyra varsin cykel och ge sig ut för ett litet söndagsäventyr.

KITEKURS på kanske nordens bästa kite-spot, Ugglarp!

Vi erbjuder kitekurser för olika nivåer och discipliner, så oavsett vilken nivå du är på i din kite-karriär så finns det något som passar just dig. För att ge dig en så bra inlärningskurva som möjligt så är vi max 2 elever per instruktör! Du maximerar tiden med kiten men får samtidigt möjlighet till små korta pauser för återhämtning, allt för att ge dig dom bästa möjligheterna till snabb utveckling.

Våra erfarna instruktörer med IKO-certifiering har massor med erfarenhet av kiting, både på vatten och snökite, från Nordens alla hörn. De är även utbildade i första hjälpen av Säkerhetsutbildningar.se, vilket gör att du kan försäkra dig om att du lär dig på ett säkert, korrekt och roligt sätt.

Alla våra kitekurser utgår ifrån Ugglarp i Falkenberg, en av Sveriges bästa kite-spots!

Vi erbjuder pick-up till och från Hansagård Camping i kitekurs priset.

Alla som tar kitekurs hos oss får 10% rabatt på utrustning efter avslutad kurs.
Du får också 3 timmar med ”we watch out for you” gratis när du köper utrustning av oss.

För mer information och bokning: www.villasurfgarden.se

Bilder

Säsongs-camping