Boende

Sommaren är lång!

Med säsongscamping kan du skaffa en egen oas att resa till! Och med en säsongsplats hos oss kan du njuta av sommarsäsongen från tidig vår till sen sommar. Campingen har en trivsam och familjär atmosfär med ett naturskönt läge precis vid havet, och erbjuder många aktiviteter för både barn och vuxna. I kombination med det stora utbudet av evenemang i Falkenberg är Hansagård Camping & Resort den perfekta platsen för säsongscampare.

Flera alternativ av säsongscamping

Hos oss är det sommar från slutet av april till början av september, och vi erbjuder flera alternativ av säsongscamping. För- och eftersäsong eller hela sommaren lång! Försäsong börjar när vi öppnar och pågår fram till midsommar eller över midsommar, och eftersäsongen börjar i augusti tills vi stänger i september. 

Här bor du nära havet

Vi erbjuder flera alternativ av säsongscamping, för- och eftersäsong eller hela sommaren lång. Vi har ca 250 säsongsplatser i varierade storlekar mellan 100 och 180 kvadratmeter. Du väljer själv om du vill ha elplats med eller utan vatten/avlopp. Vi har många återkommande säsongsgäster och våra säsongsplatser är mycket populära.

Gör allt eller inget!

På Hansagårds Camping & Resort är dagarna under högsäsong fullspäckade med aktiviteter för både vuxna, barn och hundar! Vi har en restaurang på området med underhållning flera dagar i veckan och en liten servicebutik.

Du kan göra utflykter i Falkenbergs närområde med fantastiska möjligheter. Liseberg, Gekås Ullared, Halmstad Äventyrsland, Åkulla Bokskogar.  Hela sommarsäsongen finns massor att göra i och runt Falkenberg. Eller ta det bara lugnt! Ta en promenad ner till havet eller ha ”bara vara-dagar”. Förläng sommarsäsongen med säsongscamping och skaffa en säsongsplats hos oss!

Helsäsong 22/4 - 15/9
Från 23000:-

Försäsong 1 22/4 - 19/6
Från 6500:-

Försäsong 2 22/4 - 23/6
Från 7500:-

Försäsong 3 22/4 - 7/7
Från 9500:-

Eftersäsong 4/8 - 15/9
Från 4200:-

Alla säsongspriser är exklusive el och vatten och avlopp.

Ring eller maila oss så hjälper vi dig att hitta den perfekta säsongsplatsen för just dig och din familj! 

Maila till oss på info@hansagard-camping.se för att ställa er i kö till säsongsplats.

Vid bokning skickas en bokningsbekräftelse till dig. För att läsa fullständiga bokningsvillkor, klicka här.

Intresseanmälan för säsongscamping

Bilder