Här är det skönt att vara!

På Hansagård Camping & Resort bor ni så nära havet man kan komma och anläggningen erbjuder en mängd aktiviteter för stora och små. Med närhet till evenemangsstaden Falkenberg och fantastiska naturupplevelser finns här något för alla! 

Fullt ös

Här kan man prova på cirkusskola, ponnyridning, minidisco, testa skimboard, aktivera er på vårt utegym, deltaga i ledarstyrda träningspass, strandfynda eller hoppa på någon av våra hoppkuddar.

Barnklubben är öppen varje Måndag till Fredag 9-11 under högsäsong. Olika aktiviteter varje dag, men först ser vi på sommarlovsmorgon i lekrummet! Vid dåligt väder improviserar vi och håller oss inomhus.

Lugnt & skönt

Campingen ligger vackert belägen med havet som närmsta granne, och sträcker sig längs en härlig långgrund sandstrand. Här hittar man mysiga vikar för att avnjuta kvällsgrillningen vid havets brus.

Och längtar du efter naturupplevelser finns här områden som är mycket rik på vacker natur med sandiga kuster med salta vindar, men också djupa och trolska skogar.

Välkommen!

I receptionen finns alltid aktuell information om vad som händer dag för dag i Falkenberg. Så oavsett om du är gammal eller ung, människa eller hund så är du välkommen till Hansagård Camping & Resort!