Information om Corona/Covid-19

Så här agerar vi med anledning av Corona:

- Vi följer löpande rekommendationer från svenska myndigheter och experter.

- Med tanke på rådande omständigheter erbjuder vi nu FRI OMBOKNING för bokningar som påverkas av beslut vad gäller smittspridningen. Med reservation för att priset kan ändras för ombokning till vistelse längre fram.

Bokningsvillkor - avbokning

Tills vidare gäller våra ordinarie avbokningsregler. Om det skulle komma nya rekommendationer från svenska myndigheter som påverkar inbokad vistelse kommer vi att informera var och en om det.

Avbeställningsskydd

Vi rekommenderar att boka till vårt avbeställningsskydd, 200 kr/bokning. Då kan du avboka mot läkarintyg fram till 24 timmar före ankomstdagen. Den enda kostnad är avgiften för avbeställningsskyddet.

Hemester - boende som hemma fast borta

Du som kommer till oss med ditt boende i form av husbil, husvagn eller tält kan till 100% kontrollera din miljö och du kan känna dig lika trygg och säker som du gör hemma

Du som bor i stuga eller i något av våra CaraVilla boenden har också en egen avgränsad boendeyta och altan.

Gemensamma byggnader, reception och restauranger

Det bästa sättet att skydda dig själv och din omgivning från virus är alltid att hålla god hygien. Vi uppmanar både gäster och personal, att vara noga med hygien och tvätta händerna ofta.

- Våra restauranger kommer att erbjuda “Take away” för er som vill ta med maten hem eller sitta på någon fin plats ute.

- Hos oss finns det många möjligheter till aktiviteter utomhus i mindre grupper för både barn och vuxna.

- Vill ni göra saker på egen hand som par eller med barnen är alternativet många, padeltennis, tennis, äventyrsgolf, boule mm. Upptäck vår fantastiska natur både utmed kusten och i inlandet.

Den största semesterupplevelsen sker utomhus och frisk luft mår alla bra av! Barnen kommer att ha spring i benen och alla vi andra "vill ha sommar över precis hela kroppen, inte bara doppa tårna i den." Citat Ernst.

Varma hälsningar från oss alla på Hansagård Camping & Resort!