CaraVilla Boende

Ett lyxigt fritidshus på hjul

Astella från Adria är inte som alla andra husvagnar. Astella är ett mellanting mellan en traditionell husvagn och villavagn. En exklusiv, flexibel och öppen planlösning som sträcker sig genom panoramadörrarna och fönstren till världen utanför. Allt du behöver och med en känsla av att vara i ditt eget drömhem.

I vagnen finns kök och dusch, samt frys och kyl. Av hygienskäl används inte toaletten i vagnen utan i servicehuset ca 50 m bort.

Bilderna är från leverantören. 

 

Lyxigt i sin enkelhet

Planlösningen efterliknar den i ett vanligt hus, och designen kännetecknas av mjuka rena linjer. Inga onödiga detaljer, bara mjuka, funktionella och eleganta. En interiör med stor volym och gott om plats för det moderna semesterlivet. Spastil i badrummet, designkök och ett öppet vardagsrum för både inomhus och utomhus.

Ett med naturen

En exklusiv och öppen planlösning som sträcker sig genom panoramadörrarna och fönstren till dörrarna utanför. Dörrarna ser man inte på vanliga husvagnar, och de patenterade panoramadörrarna och fönstren ger ett nytt perspektiv på campinglivet.

Den vattenburna värmen sköts av en Aldepanna som även värmer upp golven. I köket hittar vi en trelågig spis, köksfläkt, ugn och ett 167 liter stort kylskåp. Färskvattentanken rymmer 78 liter. Vagnen har fyra bäddar.

 

Boka

Boka på telefon 0346-169 44 
eller mail: info@hansagard-camping.se

In/utcheckning

För husvagn, tält och husbil.
Incheckning: Från 13.00.
Utcheckning:  11.00.

OBS! Vid incheckning efter receptionens öppettider läggs kuvert i postlåda utanför receptionen.

Servicehus

Det finns två servicehus utrustade med kök, diskmaskin, WC och dusch, barnrum och tvättstuga. Vid nedre servicehuset finns även hunddusch (utomhus). Observera att det inte finns några kylar.

Latrintömning för för båda servicehusen, samt en station för fasta tankar. Vi har flera sopstationer på området, självklart sorteras soporna.

Brandsäkerhet

Brandposter finns märkta på campingkartan. Säkerheten är viktig och vi rekommenderar att följa MSB:s tips för brandsäker camping!

Bokningsregler

Bokning
Vid bokning skickas en bokningsbekräftelse till dig. Bokningen är bindande när du betalat anmälningsavgiften.

Betalning
Anmälningsavgiften på 3000kr ska betalas inom 10 dagar från bokningstillfället. Vid senare bokning än 28/2 av säsongsplats görs slutbetalningen innan incheckning. Om betalning inte sker enligt ovanstående angivna villkor för tider och belopp är bokningen förfallen, anmälningsavgiften förverkad och campingtomten kommer att erbjudas till annan gäst.

Kostnad för el tillkommer med 2,2 kr /KWh, förbrukad el betalas vid utcheckning. Om betalning inte sker i enlighet med reglerna, har värden rätt att kvarhålla vagnen/campingfordonet som säkerhet för uppkommen fordran och har också rätt att flytta den inom området. Gästen får inte disponera över vagnen förrän hyra och eventuell annan skuld har betalats till fullo.

Avbokning
För avbokning gäller följande villkor avsedda att ersätta värdens inkomstbortfall:
Om avbokningen inkommer 7-60 dagar före upplåtelsedatum enligt avtal ska gästen betala 50% av totala beloppet exklusive anmälningsavgiften, som inte återbetalas. Vid senare avbokning än 7 dagar före upplåtelsedatum enligt avtal, eller om gästen avbryter pågående vistelse, görs inga återbetalningar och värden har rätt att ta betalt för hyresbelopp som inte betalats in. Värden har rätt att ta betalt för kostnader utöver inkomstbortfall som denne drabbas av till följd av sen avbokning och som denne kan styrka. Avbokas platsen under vintern och golv är förvarat skall detta vara borta och platsen återställd inom 1 månad, dock innan öppning aktuellt år. Ingen återbetalning av förvaringsavgift sker. Följs inte detta debiteras gästen 3000 kr.

Ordningsregler
På campingplatsen tillämpas ordningsregler. Gästen har en skyldighet att ta del av dessa. Brott mot ordningsreglerna innebär att gästen kan avvisas.

Försäkringar
Du har själv det skydd som du anser erforderligt såsom ansvars-, olycksfalls- och resgodsförsäkring.

Campingens ansvar
Campingplatsen är ansvarig för skada som åsamkas dig genom bevisad vårdslöshet av campingvärden eller av denne anställd personal inom ramen för dessas tjänsteåligganden. Campingplatsen ansvarar inte för skada som drabbat dig av utomstående eller annan gäst. Ej heller för skada som legat utanför campingplatsens kontroll.

Gästens ansvar
Vid avflyttning gäller att hela tomten återställs till en plan gräsyta. Vid avhysning beräknas förfallen hyra efter ordinarie dygnspris som tillämpats under den tid som gästen haft tillgång till platsen med eventuellt tillägg för beräknad skada och administrativa avgifter. Personbil utgör en del av campingenheten och skall parkeras inom tomtmarkeringar. Placeringen av husvagn/husbil skall ske minst 50 cm från tomtgränsen med dragkroken ut mot gatan eller med 4 meters avstånd till grannarna. Vindskyddet får ha en höjd på max 140 cm. Det skall placeras innanför tomtmarkeringarna och får inte utgöra hinder i trafiken. Det är gästens ansvar om stolparna skadar något i marken.
Den som skadar egendom som tillhör värden eller andra campinggäster kan göras ersättningsskyldig enligt gällande lagar. Det är inte tillåtet att hyra ut sin plats i andra hand

Intresselista säsongsplats
En intresseanmälan görs i receptionen, det går ej att stå på kö till separata platser. Vid byte av plats är ni välkomna att skriva upp er på vår intresselista i recepitonen. När de lediga platser släpps skickas information via mail.

Golv som ligger kvar på platsen
Efter campingen stängnings datum får endast golvet ligga kvar på platsen. Uppe på golvet får Ni lägga stolpar samt staketstommar som spänns fast mot golvet. Stapla ej på höjden!

Golvet skall täckas grön presenning som spänns fast riktigt ordentligt med rejäla spännband. Underskatta inte vindarna och tänk på att vinden ej ska kunna komma åt under golvet. Vid avflyttning gäller att hela tomten återställs till en plan gräsyta (eventuellt grus skrapas bort). Sedan 2019 är det ej tillåtet att använda grus för att plana ut marken.

Tänk på att ingenting annat än golv och staketstommar för förvaras på platsen. Eventuella lösa kvarlämnade tillhörigheter runt platsen slängs och ersätts inte. Vid kvarlämnade tillhörigheter på platsen debiteras dessutom gästen tippavgift + arbetstid.

Vid uppsägning av säsongsplats skall golvet demonteras och fraktas iväg senast 1 månad efter uppsägning. Vid avflyttning gäller att hela tomten återställs till en plan gräsyta. Om dessa bestämmelser ej uppfylls debiteras gästen en avgift på 3000:- för återställning av platsen.


Demonterat golv som ska förvaras
Det nermonterade golvet läggs på EU-pall. Tänk på att golvpaketet skall vara stabilt och ingenting bör sticka ut. Täck golvpaketet med presenning som spänns fast med spännband. Markera golvpaketet ordentligt med ert platsnummer. Anpassa ert paket så att traktorns gafflar kommer åt och kan lyfta paketet. Om två pallar används behöver dessa förankras i varandra. För golvförvaring tillkommer en avgift på 500:-/golvpaket för förvaring och transportering.


Staketbygge
Staket får byggas av stommar i trä som sedan kläs i blått, grått, svart eller vitt tyg. Tyget får vara randigt. Är du i behov av grind får denna vara i trä. Staketet för ej överstiga en höjd på 140 cm. Vid överträdelse av dessa bestämmelser kan gästen behöva riva sitt staket eller åtgärda så att bestämmelserna följs.

Bilder

Bokning

Säsongs-camping