Stugor

Boka stuga

Det går ej att boka stuga via onlinebokningen. Vi hjälper dig gärna över telefon på nummer 0346-16944 eller mailadress info@hansagard-camping.se

Stuga 1-8 (Toalett) – Klicka här för bilder på stugan
Stuga 4 bäddar, med toalett, 20 kvadratmeter. En våningssäng och en dubbelsäng 140 cm. I stugan finns pentry med rinnande kallt vatten, kyl med frysfack, micro, kaffekokare och TV. Altan med utemöbler och grill.

Stuga 9 – Klicka här för bilder på stugan
Stuga med fyra bäddar, ej toa, 20 kvadratmeter. Två våningssängar. I stugan finns pentry med rinnande kallt vatten, kyl med frysfack, micro, kaffekokare och TV. Altan med utemöbler och grill.

Stuga 10 & 14 (Toalett & Dusch) – Klicka här för bilder på stugan
Stuga med fem bäddar, med toalett/dusch, 30 kvadratmeter. Separat sovrum med två sängar, sovloft med två bäddar och bäddsoffa i storstuga. Välutrustad köksdel med diskmaskin, spis/ugn, TV. Altan delvis under tak med utemöbler och grill.

Stuga 11 & 13 (Toalett & Dusch) – Klicka här för bilder på stugan
Stuga 6 bäddar, med toalett/dusch, 40 kvadratmeter. Två separata sovrum med två sängar i varje, sovloft med två bäddar. Välutrustad köksdel med diskmaskin, spis/ugn, TV. Altan delvis under tak med utemöbler och grill.

Stuga 12  (Toalett & Dusch) – Klicka här för bilder på stugan
Stuga med fyra bäddar, med toalett/dusch, 25 kvadratmeter. ett separat sovrum med två sängar, sovloft med två bäddar. Välutrustad pentrykök med diskmaskin, micro, kokplattor och kaffekokare, TV. Altan delvis under tak med utemöbler och grill.

Städning och sängkläder kan bokas. Husdjur är välkomna i vissa stugor, meddela vid bokning. Familjecamping, minimiålder 25 år.

Veckobokning sön-sön vecka 28-32 (8/7-12/8).

Om bokningen är inom två veckor går det att boka dygnvis.